Glæd jeres gæster med den perfekte bryllupsmenu

Hold jeres bryllup i romantiske rammer i Gedved lige nord for Horens. Her er fred og idyl og den skønne seminariepark ligger lige ved siden af. Den egner sig til det perfekte bryllupsbillede. Byd gæsterne indenfor i Caféen til bryllupsreception inden middagen eller udenfor, når vejret er til det. Mulighederne er mange - se et forslag til bryllupsmenu nedenfor.

Bryllupsmenu

Pris pr. kuvert:

650,- inkl. moms.

Min. 30 kuverter

bryllup-horsens
horsens-bryllup
Schmidt-ikon-beige-lys

Hold jeres bryllup i det nostalgiske og romatiske Gedved i det gamle Seminarium

Et bryllup er en stor dag i alle menneskers liv, og derfor skal alt helst blive, som I ønsker og forestiller jer det. Det gør vi alt for at efterkomme.

  • Ovenstående bryllupsmenu er bare til jeres inspiration. Har I andre ønsker, kan dette også lade sig gøre.
  • Ønsker I at holde jeres bryllup hjemme eller i andre omgivelser, kan dette også lade sig gøre. Vi leverer gerne maden til jeres bryllup - endda med bemanding, hvis I ønsker dette.
  • Vi ved, hvor stor en dag jeres bryllup er, derfor skal alt naturligvis være helt, som I ønsker det. Derfor holder vi altid et møde med vores brudepar, sådan at alle detaljer, incl. farvevalg og blomster bliver sådan, som I forestiller jer det.
  • På selve dagen er det vigtigt for mig, at jeres gæster også er mine gæster. Derfor tager jeg godt imod alle jeres gæster og præsenterer maden for dem, sådan at alt bliver helt præcist som I havde forestillet jer det - og I bare kan læne jer tilbage og nyde jeres store dag.

Smagfuldt bryllup i romantiske rammer?

Kontakt mig, og hør om mulighederne for at holde jeres bryllup i de nostalgiske og romantiske omgivelser i Seminariet i Gedved.