Skønne lokaler til enhver anledning
i Gedved, tæt på Horsens

Om I skal danse helt til den lyse morgen, holde konfirmation, barnedåb, bryllup, den runde fødselsdag, jubilæet eller den lille intime fest, så råder Seminariet i Gedved over flotte og fleksible festlokaler. Alt fra scene, café, store lyse lokaler til små hyggelige kroge. Huset kan opfylde næsten ethvert behov, om I er 120 eller kun en håndfuld.

Festsalen

Festsalen på sine 164 m2 er Seminariets største lokale.

Der er plads til ca. 120 spisende gæster, og rig mulighed for at etablere en større fest.

Udover at være et lokale med højt til loftet, har det et  dejligt lysindfald fra bygningens store vinduer, og den gamle festsal er også udstyret med scene, perfekt til aftenens musikalske indslag.

Restaurant Schmidt: Festsalen
festlokale-gedved-horsens

Foredragssalen

Foredragssalen er placeret på 2. sal og tager med sine mange vinduer, synlige spær i loftet og lyseblå vægge godt imod enhver gæst.

Her forefindes desuden AV udstyr samt lærred, og salen er med sine 89 m2 også velegnet til møder og konferencer. Der er plads til ca. 80 personer i salen. Den nyinstallerede lift gør nu også Foredragssalen handikapvenlig.

Restauranten

Restauranten er med det store vinduesparti ud mod husets gårdmiljø ved hovedindgangen ved Egebjergvej, et dejligt lyst lokale.

Her er plads til 50 spisende gæster.

Mulighederne er mange og kan kombineres med Café området til velkomst eller kaffe og te.

festlokale-gedved-horsens
festlokaler-gedved-horsens

Caféen

Caféen er husets midtpunkt. Som indgang til Gedveds bibliotek, indgang til køkkenet og restauranten kan der hurtigt opstå en god café stemning.

Glas pyramiden på taget fordeler solens stråler fint i caféen, og tankerne kan hurtigt ledes hen til et hyggeligt væksthus.

Lokalet egner sig rigtig godt til evt. brunch eller reception hvor der ønskes en uformel og hyggelig stemning.

gastronomi-kristian-schmidt

Om Seminariet

Det gamle Seminarium i Gedved lige nord for Horsens, har i mange år fungeret som lærerseminarium, indtil det i 2013 blev overtaget af en selvejende institution, der nu har omdannet stedet til et Kultur- og Medborgerhus. I disse smukke rammer ligger Café & Restaurant Schmidt.

Udover de forskellige festlokaler ligger Seminariet midt i en park, hvor besøgende har mulighed for at strække benene i løbet af festen, på en solbeskinnet dag, kan man også benytte den lille gårdhave, der også findes på stedet.

Der er en legeplads i parken, hvor festens børn har mulighed for at boltre sig. Skulle de have lyst til at spille bold, er der også mulighed for det - det kræver bare, at I medbringer bolden!

 

Søger du efter festlokaler til din næste fest?

Kontakt mig, og hør om mulighederne for at holde din fest i Gedved's gamle seminarium, hvor historiens vingesus danser i takt med moderne menuer og venlig betjening.